Commissioning Engineer – Waste Treatment Technologies (Oldenzaal)

Organisatie

Waste Treatment Technologies (WTT), is een internationaal groeiende organisatie. We ontwikkelen en bouwen innovatieve oplossingen voor het scheiden van afval en de biologische verwerking van afval. Elke installatie wordt afgestemd op de behoeftes van de klant. Hierdoor zijn al onze installaties anders. Ons streven is wel altijd de maximale waarde uit afval te halen. WTT is een informeel, jong, ambitieus en dynamisch bedrijf, wat inhoudt dat geen dag bij WTT hetzelfde is. De cultuur is no nonsens en hands-on.

Bezoek de website voor meer informatie en actuele projecten: www.wtt.nl

 

Functieomschrijving

Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfname van de gehele scope van een biologische ofwel mechanische afvalverwerkingsinstallatie, veelal op locatie in het buitenland. Je test met programmeurs en onder leveranciers op site en zorgt daarmee dat de installatie klaar is om afval aan te nemen, na het eerste afval verwerkt te hebben finetune je de installatie en loods je het project door de performance test. Je bent proactief het aanspreekpunt naar de klant en verzorgt training voor de toekomstige operators. Je werkzaamheden bestaand uit:

– Het aansturen van je commissioning team en toekomstige operators;
– Het plannen van de verdere inbedrijfname en hierop anticiperen;
– Het organiseren en geven van trainingen voor de toekomstige plant operators;
– Plant performance analyseren en registreren, bij afwijkingen hierop anticiperen;
– Actieve terugkoppeling naar het projectteam met als doel het constant verbeteren van onze ontwerpen en processen;
– Het planmatig voorbereiden van verschillende inbedrijfnames.
 

 

Functie-eisen

– Afgeronde proces technische of werktuigbouwkundige opleiding (MBO of HBO) of minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van inbedrijfnames;
– Ervaring in het ontwerpen, uitwerken, opstarten, of leveren van nazorg van technische projecten;
– Kennis van de nieuwste technische en biologische processen;
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Duitse taal is een pre;
– Technische tekeningen (PIDs) kunnen begrijpen;
– Competenties: hands on, zelfstandig, oplossings-en klantgericht, communicatief.

Persoonskenmerken
Je bent een dynamisch, gedreven en oplossingsgericht persoon. Je staat stevig in je schoenen in een vreemd land met een vreemde taal, een probleem los je zelfstandig op. Je bent eigenaar van de inbedrijfname, en stelt je op als een soort “projectmanager on site”. Verder ben je technische en procesmatig goed onderlegd en houd je bij de inbedrijfname het service potentie van het project goed in je achterhoofd.

Je reist graag, waarbij je ook langere tijd van huis wilt zijn. Je wilt graag voor een maatschappelijk betrokken bedrijf werken met groeiende internationale potentie.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende baan waarin jij de wereld over reist en waarin je de vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als persoon en als technicus. Naaste een goed salaris krijg je prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld een buitenlandvergoeding en winstdelingsregeling. In het verdere bedrijf hangt een informele sfeer en je werkt met jonge, enthousiaste collega’s.

 

Standplaats

Oldenzaal

 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Ga dan naar www.speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714) en/of Jeroen van Galen (06-41114299)

Waste Treatment Technologies en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct hieronder

Algemene informatie


Vacaturenummer: O180012
Standplaats: Oldenzaal
Functie: Commissioning Engineer
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature