Field Service Engineer – Waste Treatment Technologies (Oldenzaal)

Organisatie

Waste Treatment Technologies (WTT), is een internationaal groeiende organisatie. We ontwikkelen en bouwen innovatieve oplossingen voor het scheiden van afval en de biologische verwerking van afval. Elke installatie wordt afgestemd op de behoeftes van de klant. Hierdoor zijn al onze installaties anders. Ons streven is wel altijd de maximale waarde uit afval te halen. WTT is een informeel, jong, ambitieus en dynamisch bedrijf, wat inhoudt dat geen dag bij WTT hetzelfde is. De cultuur is no nonsens en hands-on.

Bezoek de website voor meer informatie en actuele projecten: www.wtt.nl

 

Functieomschrijving

Wij zoeken een collega die technische details overziet en dé specialist wil worden op het gebied van onderhoud en service. Je bent proactief naar klanten en weet vanuit de technische kant de vertaling naar sales en inkoop te maken. Door jouw ervaring bij onze klanten zijn wij als organisatie weer in staat om te leren en nog betere installaties aan te bieden. Je werkzaamheden bestaand uit:

– Planning, coördinatie en uitvoering van service-contracten op site;
– Uitvoering van revisieopdrachten voortvloeiende uit service-contracten;
– Schrijven en analyseren van bezoek- en onderhoudsrapporten;
– Technische analyse en afhandeling van storingen en garantiezaken;
– Terugkoppeling van technische issues naar de projectafdeling / optimalisatie naar engineering;
– Professionaliseren van het onderhoudsplan, onderhoudssoftware en onderhoudsdocumentatie;
– Verzorgen van onderhoudstrainingen op locatie;
– Mede samenstellen van reserve- en slijtdeellijsten.
 

 

Functie-eisen

– Je beschikt over een technische opleiding op MBO+ of HBO niveau en hebt enige jaren ervaring als service-medewerker in een technische omgeving;
– Kennis van Engelse en bij voorkeur Duitse taal in woord en geschrift;
– Affiniteit met mechanische onderdelen en procesinstallaties;
– Accuraat en oog voor (technische) details;
– Communicatief vaardig;
– Ervaring in de afvalverwerkingssector is een pre;
– Rijbewijs B.

Persoonskenmerken
Je bent technisch gedreven, je doorziet onderhoudsconcepten en weet de vertaling vanuit service naar nieuwe projecten te maken. Je voelt je eigenaar van serviceconcepten in de breedste zin en ziet ook de kansen voor toekomstige opdrachten. Je wilt graag voor een dynamisch, jong en maatschappelijk betrokken onderneming met de daarbij behorende cultuur werken. Daarnaast vind je het leuk om in een groeiende internationale omgeving te werken, waarbij je enkele dagen per week naar onze projecten in het buitenland reist.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende baan waarin jij de wereld over reist en waarin je de vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als persoon en als technicus. Naaste een goed salaris krijg je prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld een buitenlandvergoeding en winstdelingsregeling. In het verdere bedrijf hangt een informele sfeer en je werkt met jonge, enthousiaste collega’s.

 

Standplaats

Oldenzaal

 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Ga dan naar www.speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714) en/of Jeroen van Galen (06-41114299)

Waste Treatment Technologies en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct hieronder

Algemene informatie


Vacaturenummer: O180011
Standplaats: Oldenzaal
Functie: Field Service Engineer
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature