Project Engineer – Waste Treatment Technologies (Oldenzaal)

Organisatie

Waste Treatment Technologies (WTT), is een internationaal groeiende organisatie. We ontwikkelen en bouwen innovatieve oplossingen voor het scheiden van afval en de biologische verwerking van afval. Elke installatie wordt afgestemd op de behoeftes van de klant. Hierdoor zijn al onze installaties anders. Ons streven is wel altijd de maximale waarde uit afval te halen. WTT is een informeel, jong, ambitieus en dynamisch bedrijf, wat inhoudt dat geen dag bij WTT hetzelfde is. De cultuur is no nonsens en hands-on.

Bezoek de website voor meer informatie en actuele projecten: www.wtt.nl

 

Functieomschrijving

Jij bent een engineer die graag projectmatig en samen met collega-engineers werkt om te komen tot een ontwerp voor afvalverwerkingsinstallaties voor over de hele wereld. Je kunt de eisen en wensen van de klant vertalen naar een concreet ontwerp. Dit ontwerp werk je uit in P&ID, 3D-modellen, 2D-tekeningen, technische specificaties en instrumentatielijsten. Met jouw tekeningen en specificaties gaan leveranciers, projectmanagers en commissionairs aan de slag. Daarnaast ondersteun je de projectcoördinator bij het voorbereiden van inkoop en/of het uitzoeken van diverse producten en/of onderdelen. Voor onze serviceprojecten geef je na een klantbezoek advies over noodzakelijke aanpassingen. Ondanks dat we meer willen standaardiseren, denk je graag mee over hoe ons product kwalitatief beter of kosten efficiënter gerealiseerd kan worden.

Wij zoeken daarom een engineer die eigen initiatief toont en continue wil blijven leren en ontwikkelen. Op termijn zijn doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie mogelijk.
 

 

Functie-eisen

– HBO Werktuigbouwkunde of MBO+ met minimaal 3 jaar werkervaring in gelijkwaardige functie;
– Kennis van 3D CAD-software;
– Kennis van materialen en de bewerking ervan;
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre;
– Competenties : accuraat, creatief, oplossings- en klantgericht, zelfstandig;
– Je gaat graag minimaal 4 keer per jaar in binnen- en buitenland op werkbezoek.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige en afwisselende functie waarin je voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als persoon en als technicus. Ruimte om eigen initiatief te tonen en op termijn door te groeien. Naaste een goed salaris krijg je prima secundaire arbeidsvoorwaarden. In het verdere bedrijf hangt een informele sfeer en je werkt met jonge, enthousiaste collega’s.

 

Standplaats

Oldenzaal

 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Ga dan naar www.speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714) en/of Jeroen van Galen (06-41114299)

Waste Treatment Technologies en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct hieronder

Algemene informatie


Vacaturenummer: O180013
Standplaats: Oldenzaal
Functie: Project Engineer
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature