Werktuigbouwkundig Constructeur – Newthex (Sappemeer)

Organisatie

Newthex is een gespecialiseerde toeleverancier op het gebied van hoogwaardige weer- en waterdichte deuren, luiken en liften in de internationale maritieme markt. De producten van Newthex gaan voornamelijk aan boord van luxe jachten en marineschepen. Door innovatief materiaalgebruik, het ontwikkelen van originele concepten en de verbindende rol in samenwerkingsverbanden heeft Newthex een unieke positie in de nichemarkt waarin ze actief is.

Newthex en SPEQTR zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor het vervullen van de huidige vacatures waaronder die van Werktuigbouwkundig Constructeur.

 

Functieomschrijving

Voor luxe jachten en marineschepen ga jij unieke waterdichte oplossingen ontwikkelen en uitdetailleren zoals complexe deuren en luiken. Je werkt accuraat en zorgt ervoor dat jouw projecten technisch slim en esthetisch mooi ontworpen worden. Zelf ben je de kartrekker van het project en voel jij je verantwoordelijk om van elke opdracht een succes te maken. Een project bestaat uit meerdere producten en worden altijd klant specifiek ontworpen en geleverd.

Je ontwerpt veelal voor scheepswerven. Je hebt dan ook contact met scheepswerven en tevens toeleveranciers. Het bezoeken van deze partijen maakt hier onderdeel vanuit de functie. Je maakt 3D/2D-tekeningen rekening houdend met de technische maakbaarheid, materiaal- beschikbaarheid en hoge kwaliteitseisen; ook reken je zaken technisch door.
 

 

Functie-eisen

Wie ben jij:
• Je hebt affiniteit met techniek;
• Je bent sterk in analytisch denken;
• Je kunt goed zelfstandig werken en bent flexibel;
• Je bent accuraat en gedreven;
• Je bent resultaatgericht en toont graag eigen initiatief.

Om te solliciteren heb je:
• HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek of vergelijkbaar door opleiding en/of ervaring verkregen;
• Kennis van 3D software SolidWorks en/of vergelijkbaar;
• Ervaring met het opstellen en uitvoeren van FEA (Finite Element Analysis) berekeningen;
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Arbeidsvoorwaarden

Newthex kent korte lijnen, en een informele maar professionele werksfeer. Elke collega heeft direct invloed op het resultaat van het bedrijf waardoor gedrevenheid en passie worden gecombineerd met verantwoordelijkheidsgevoel.

Uiteraard hoort een uitstekend salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden bij jouw dienstverband.

 

Standplaats

Sappemeer

 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Ralph Jonker (Recruiter) 0627167714 / rjonker@speqtr.nl

Newthex en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer direct hieronder

Algemene informatie


Vacaturenummer: O170083
Standplaats: Sappemeer
Functie: Werktuigbouwkundig Constructeur
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature