Accountmanager – Banzo (Hoogeveen) – Vervuld

Banzo is actief sinds 1947 expert in transporttechniek en vanaf 2011 zich gaan richten op recyclingtechniek. De afgelopen jaren zijn meerdere huisvuil- en recyclingsinstallaties succesvol geleverd aan de toonaangevende afvalverwerkers in Nederland. Hierdoor is Banzo marktleider in Nederland op gebied van nascheiding. Door deze sorteerinstallaties helpt Banzo de afvalwerkers te transformeren naar een grondstoffenbedrijf. De basis is hiermee gelegd binnen de landgrenzen. De volgende stap is het klantenbestand uitbreiden naar het buitenland.

 

Over Banzo

Banzo is gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van bron- en nascheidingsinstallaties voor huishoudelijk afval. Dit doe wij vanuit drie pijlers: als system integrator leveren van complete nieuwbouw installaties, als optimizer aanpassen en verbouwen van bestaande installaties en als maintenance-specialist leveren van service en parts. Hiermee levert Banzo totaaloplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Wij realiseren dit, doordat we continue bouwen aan een organisatie waarbij plezier, passie en inzet voorop staan. Door het werken met selfsupporting teams en het toepassen van Lean-vaardigheden wordt het maximale rendement uit elke werknemer gehaald en behalen wij onze ambities.

Banzo is actief bij bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en recyclen, te weten: Suez; Attero; Omrin; AEB; AVR; Twence en ARN.

Om verder te kunnen groeien wordt komende jaren flink geïnvesteerd in het commerciële team. We zijn daarom per direct op zoek naar een accountmanager die deze uitdaging met ons wil aangaan.

Bezoek de website voor meer informatie en actuele projecten: www.banzo.nl

 

Voor wie?

De accountmanager is een ervaren, gemotiveerde, commerciële medewerker die bestaande relaties onderhoudt, gericht op zoek gaat naar nieuwe strategische klanten en hoogwaardige projecten verkoopt. Een echte sales professional die begrijpt dat verkoop een proces is en dat je alleen succesvol kunt zijn door slimme en strategisch keuzes te maken.

 

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie krijg je een gedegen en gerichte interne opleiding. Daarna ben je verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers binnen Europa en de daarbij behorende doelstellingen. Door onze moderne en unieke sales strategie leer en ervaar je hoe commerciële doelstellingen worden gerealiseerd.

Banzo heeft een ambitieus strategisch verkoopplan, waarin doelstellingen tot en met 2025 staan beschreven. De keuze is gemaakt om uit te breiden naar meerdere landen binnen Europa. Om deze commerciële doelstellingen te realiseren zal je door middel van een warme overdracht de verantwoordelijkheid krijgen voor het onderhouden en versterken van de bestaande opdrachtgevers. Daarnaast ligt er een belangrijke focus op het aanboren van nieuwe markten, waarbinnen je strategische relaties aangaat.

“De Accountmanager die we zoeken is een echte strateeg. Elk land heeft zijn eigen cultuur en regelgeving. Hij zal dus op zoek moeten naar de juiste partners: subsidieverstrekkers, ontwerpers en eindgebruikers. Dit om een stevige positie in de markt te verwerven en om vooraan te staan bij komende ontwikkelingen. In Nederland lopen we sterk voorop als het gaat om nascheiding. Als marktleider in Nederland hebben we prachtige referenties. Het is aan de accountmanager om die referenties te gebruiken en deze in onze nieuwe markten om te zetten in mooie projecten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om tot een succes te komen.” – Marcel Kroon, directeur-eigenaar.

Als jij van commerciële uitdagingen houdt, over kennis van technische processen beschikt en het vermogen hebt om strategisch te denken en werken dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet.

 

 

De ideale kandidaat

Functie-eisen:
– Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur technisch en/of commercieel;
– Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare positie;
– Kennis van technische projecten;
– Ervaring in de kapitaalsector;
– Ervaring met Europese aanbestedingen en complexe aanvragen is een pré.

Competenties:
– Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
– In staat om verbinding te leggen tussen verschillende afdelingen;
– Echte winnaar die een kick krijgt van het behalen van commercieel succes;
– Correct in omgang met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.

 

Arbeidsvoorwaarden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen.

– Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;
– Een aantrekkelijke bonusregeling;
– De mogelijkheid om door te groeien tot commercieel manager;
– Een leaseauto, die ook privé te gebruiken is;
– Een mobiele telefoon en laptop;
– Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen.

 

Standplaats

Het kantoor is gevestigd in Hoogeveen. We denken dat je in de beginperiode twee tot drie dagen op locatie dient te zijn. Daarna zal dit minder frequent zijn en kun je dit na eigen inzicht bepalen.

 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatie naar rjonker@speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714).

Banzo en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemene informatie


Opdrachtgever: Banzo
Standplaats: Hoogeveen/Europa
Functie: Accountmanager
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature