Jouw Carrière

De belangrijkste stap is je eerstvolgende stap

SPEQTR maakt verbinding tussen professionals en bedrijven. Onze dienstverlening bestaat uit werving en selectie voor de invulling van vaste functies en projectondersteuning voor de tijdelijke behoefte aan kennis en capaciteit.

We maken het verschil aan tafel

We zijn open en eerlijk. Want zo zijn we, principieel. Als wij denken dat het niet past, hoor je dat van ons. En we merken dat als dit het vertrekpunt is in onze relaties met professionals en bedrijven, er een vertrouwensrelatie ontstaat en we voor elkaar betekenisvol kunnen zijn. We maken om deze reden aan tafel het verschil.

Oprechte interesse en gespecialiseerd in kennis

We zijn gespecialiseerd. In één branche. We willen onze aandacht niet verdelen en maken keuzes; meer focus is meer toegevoegde waarde. We weten waar het over gaat, we werken al jarenlang succesvol met technisch specialisten in de maakindustrie en met ondernemers en bedrijven. We voelen de noodzaak van het personeelsvraagstuk.

Samenwerken op basis van vertrouwen

Bij SPEQTR is recruitment nooit een schaalbaar model. Wij geloven in betrokken en betrouwbare relaties, waarbij we op hoog niveau samenwerken. Doorvragen, doorgronden én elkaar vertrouwen. Eén op één. De basis is het aangaan van lange termijn relaties met opdrachtgevers en professionals. We leggen de lat voor onszelf hoog. Het gaat bij ons niet om kengetallen, maar om mensen en wat voor hen belangrijk is.

Onze oplossingen

SPEQTR Recruitment

Onze dienstverlening richt zich op de werving en selectie van technisch specialisten waarbij de opdrachtgever als doel heeft om zijn structurele kennis en capaciteit uit te breiden. Dit kan door direct in dienst te treden bij onze opdrachtgever of door een overname na een van te voren afgesproken periode. Bij ons is de vorm van de tewerkstelling ondergeschikt aan het doel; wij willen mensen het verschil zien maken voor bedrijven. Onze opdrachtgevers kiezen zelf voor manier waarop.

 

SPEQTR werkt op basis van exclusiviteit waarbij wij de enige recruiter zijn, maar vervult ook vacatures die vergeven zijn aan meerdere bureaus.

 

Hoe wij werken
Wij geven werk de urgentie die het heeft voor jou. Dit betekent dat jij bepaalt hoe wij op zoek gaan naar je volgende uitdaging. Het vinden van een nieuwe baan met SPEQTR kan op de volgende manieren:

 

 • Je solliciteert op één of meerdere van onze huidige openstaande vacatures;
 • Je meldt je aan voor de vacaturemelder of volgt onze LinkedIn pagina;
 • Je komt bij ons op carrièregesprek om een volgende passende stap te bespreken;
 • SPEQTR benadert jou actief vanuit één van onze actuele vacatures.

 

Vakgebied & Functies
Onze primaire focus ligt bij bedrijven in de maakindustrie waarbij ontwikkeling en engineering onmisbare aspecten zijn voor de totstandkoming van het product of de dienst die men levert. Je kunt hierbij onder andere denken aan machine,- en apparatenbouwers, (technische) productiebedrijven en ingenieursbureaus.

 

We vervullen vacatures van functies, met een werktuigbouwkundig, elektrotechnisch & technisch bedrijfskundig karakter, binnen de disciplines:

 

 • Sales;
 • Ontwikkeling & Engineering;
 • Werkvoorbereiding & Inkoop;
 • Projectmanagement;
 • Inbedrijfstelling & Service/Onderhoud.

SPEQTR Professionals

Juist bij tijdelijke invulling van functies is het belangrijk dat het direct klopt. Wij helpen onze opdrachtgevers bij kennis- en capaciteitsproblemen op het gebied van engineering en projectbegeleiding. Met SPEQTR Professionals maken we gebruik van ons eigen opgebouwde projectteam. Deze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd om onze opdrachtgevers te helpen bij het behalen van de gestelde doelen. Als SPEQTR Professional wordt je ingezet om onder andere te ondersteunen bij:

 

 • De uitvoering van de (order) engineering;
 • Het bedenken van oplossingen voor de ontwikkeling;
 • Management en begeleiding van technische projecten;
 • Geven van advies en het uitvoeren van specialistische implementaties.

 

Wie wij zoeken?
Voor SPEQTR Professionals zijn wij op zoek naar technisch specialisten met een flexibel, ondernemend en positief karakter. Je wordt uitgedaagd en hebt plezier in het projectmatig uitvoeren van werkzaamheden voor en bij verschillende opdrachtgevers. Dit doe je vanuit een (vast) dienstverband bij SPEQTR.

 

We richten ons op engineering en projectmanagement binnen de werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

 

Door onze jarenlange ervaring in deze tak van sport weten we goed wat je wel en niet kunt verwachten. Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd om projectmatig te werken? Kijk dan bij onze actuele vacatures of neem contact op. Graag plannen we een persoonlijke kennismaking om te bespreken wat SPEQTR Professionals jou kan bieden.

 

Ons bestaansrecht
Binnen de maakindustrie wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van een flexibele schil. De grilligheid in het verloop van engineeringswerk & projecten neemt toe. Bedrijven voelen de noodzaak het proces van engineering anders in te richten. Het is voor de meeste bedrijven niet mogelijk om alle kennis en capaciteit in huis te hebben. Deze ondernemingen werken dan ook samen met partners die ze voorzien van hoogwaardige technische kennis en capaciteit op het moment dat daar behoefte aan is. Een partner die weet waar het over gaat. Die de noodzaak van het vraagstuk voelt.

SPEQTR Associate Partners

Door de jaren heen hebben we een sterk netwerk van zelfstandige professionals opgebouwd. Deze zelfstandige professionals noemen we SPEQTR Associate Partners. Vakspecialisten die flexibel inzetbaar zijn. Ze zijn deskundig in zijn of haar vakgebied en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. SPEQTR onderhoudt een kwalitatief netwerk. We staan voortdurend in contact, zodat we snel kunnen acteren op de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Het is voor onze opdrachtgevers aantrekkelijk om een SPEQTR Asscociate Partner in te schakelen als men op zoek is naar:

 

 • Extra capaciteit voor parttime en/of (zeer) korte periodes;
 • Opdrachtgevers naast inlenen ook werk willen uitbesteden, bijvoorbeeld op vaste prijs;
 • Er tijdelijke behoefte is binnen een echt specialisme/niche kennis;
 • Men net als SPEQTR gelooft in de kracht van gezamenlijk ondernemerschap.

 

Wie wij zoeken?
Voor SPEQTR Associate Partners zijn we op zoek naar Zelfstandig Professionals die geloven in de kracht van gezamenlijk ondernemerschap. Je bent een vakspecialist die flexibel inzetbaar is op locatie bij onze opdrachtgevers of werkt vanuit eigen kantoor.

 

We richten ons op engineering en projectmanagement binnen de werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

 

SPEQTR heeft een sterk en kwalitatief netwerk binnen de maakindustrie. We werken graag samen met Zelfstandige Professionals en zien voor alle partijen voordelen. We hanteren heldere en transparante voorwaarden. Graag plannen we een persoonlijke kennismaking om te bespreken wat voor elkaar kunnen betekenen.

 

Ons bestaansrecht
Binnen de maakindustrie wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van een flexibele schil. De grilligheid in het verloop van engineeringswerk & projecten neemt toe. Bedrijven voelen de noodzaak het proces van engineering anders in te richten. Het is voor de meeste bedrijven niet mogelijk om alle kennis en capaciteit in huis te hebben. Deze ondernemingen werken dan ook samen met partners die ze voorzien van hoogwaardige technische kennis en capaciteit op het moment dat daar behoefte aan is. Een partner die weet waar het over gaat. Die de noodzaak van het vraagstuk voelt.

We werken o.a. met en voor:

Vacature melder

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox.

Schrijf je in

Open sollicitatie

Upload je CV en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Stuur ons je CV

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij reageren zo snel mogelijk.

Neem contact op