(jr.) Financial Controller – Banzo (Hoogeveen)

Banzo is actief sinds 1947, expert in transporttechniek, en vanaf 2011 gaan richten op recyclingtechniek. De afgelopen jaren zijn er succesvol meerdere huisvuil- en recyclings-installaties geleverd aan de toonaangevende afvalverwerkers in Nederland. Hierdoor is Banzo markleider in Nederland op gebied van nascheiding. Door deze sorteerinstallaties helpt Banzo de afvalwerkers te transformeren naar een grondstoffenbedrijf. De basis is hiermee gelegd en de volgende stap is die naar het buitenland.
 

Over Banzo

Banzo is gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van bron- en na-scheidingsinstallaties voor huishoudelijk afval. Dit doe wij vanuit drie pijlers; als system integrator het leveren van complete nieuwbouw installaties, als optimizer het aanpassen en verbouwen van bestaande installaties en als maintenance-specialist het leveren van service en parts. Hiermee levert Banzo totaal oplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.
 
Wij realiseren dit, doordat we continue bouwen aan een organisatie waarbij plezier, passie en inzet voorop staan. Door het werken met selfsupporting teams en het toepassen van Lean vaardigheden wordt het maximale rendement uit elke werknemer gehaald en behalen wij onze ambities.
 
Banzo is actief bij bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en ook recyclen te weten; Suez; Attero; Omrin; AEB; AVR; Twence; ARN.
 
Afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in het verbeteren van onze bedrijfsprocessen, doormiddel van o.a. ERP. We zien nog steeds kansen om verder te optimaliseren en zoeken daarom een gedreven financiële medewerker die deze uitdaging wil aangaan.
 
Bezoek de website voor meer informatie en actuele projecten: www.banzo.nl
 
 

Voor wie?

De junior Financial Controller is een talent op het gebied van financiële en administratieve processen. Een pragmaticus en doener die ervoor zorgt dat alle dagelijkse taken en verantwoordelijkheden correct worden uitgevoerd. Die problemen op de korte termijn oplost en met voorstellen komt om deze in de toekomst te voorkomen.
 
 

Wat ga je doen?

In deze positie ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren, debiteuren, invoice planning, cashflow, salarissen, voorbereiding jaarrekeningen), daarnaast werk je aan de periodieke financiële rapportages en het opstellen en ontwikkelen van periodieke managementrapportages inclusief analyses, zodat de directie adequaat inzicht verkrijgt. Je denkt proactief mee in de optimalisering van de administratie (ERP IFS) en de bijbehorende processen en doet voorstellen ter verbetering. Ook maak je financiële analyses ter ondersteuning van beslissingen en adviseert de directie hierover. Je acteert als een kennisexpert op jouw vakgebied en staat open om nieuwe dingen bij te leren.
 
Als jij jezelf herkent in deze omschrijving dan zien wij je reactie graag snel tegemoet.
 
 

 
 

De ideale kandidaat

Functie-eisen:
– Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance of vergelijkbaar;
– Enkele jaren ervaring, 2 tot 5 jaar;
– Ervaring in een projectgestuurde organisatie in de maakindustrie is een pré.
 
Competenties:
– Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
– Cijfermatig sterk onderlegd, nauwkeurig, stressbestendig en je werkt gestructureerd;
– Correct in de omgang met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen.
 
Daarnaast bieden we:
– Een goed salaris, passende bij je kennis en ervaring;
– De mogelijkheid om door te groeien naar Controller;
– Mobiele telefoon & laptop;
– Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen.
 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatie naar rjonker@speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714).
 
Banzo en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemene informatie


Opdrachtgever: Banzo
 
Standplaats: Hoogeveen
 
Functie: (jr.) Financial Controller
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature