(Junior) Monteur – Banzo (Hoogeveen)

Organisatie

Banzo is een dynamisch, onafhankelijk en toonaangevend bedrijf dat is gespecialiseerd in het engineeren, installeren en onderhouden van transportinstallaties, op- en overslagsystemen en scheidingsinstallaties voor huis-, bouw- en sloopafval.

De organisatie is de laatste jaren stabiel gegroeid door innovatief en flexibel in te spelen op specifieke vraagstukken van de klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hierbij voorop.

Banzo beschikt in Hoogeveen over een modern bedrijfspand met een kantoor en werkplaats. Vanuit hier wordt er verder gebouwd aan mooie projecten en een krachtige organisatie.

Voor Banzo is service en onderhoud een onmisbaar onderdeel in onze dienstverlening aan klanten. Het stopt niet bij de oplevering van transport- en overslagsystemen of scheidingsinstallaties. Samen met onze klanten werken we blijvend aan het verbeteren van processen.

Ter uitbreiding van ons team is er plek voor meerdere Junior Monteurs. Bezoek de website voor meer informatie en actuele projecten: www.banzo.nl

 

Functieomschrijving

Als (Junior) Monteur bij Banzo word je opgeleid tot een Allround Monteur. Je kunt dan diverse metaalbewerkingen uitvoeren, lassen, assembleren en monteren op klantlocatie. De begeleiding gebeurt door ervaren vakmannen, waarbij je de ruimte krijgt om kennis en ervaring op te doen. Je wordt ingezet op allerlei service- & onderhouds- opdrachten, maar tevens nieuwbouw projecten. Bij nieuwbouw opdrachten ben je betrokken bij de plaatsing/montage van de machines en bijbehorende constructies. Vanuit service & onderhoud word je ingezet op geplande onderhoudswerkzaamheden, maar ben je ook beschikbaar voor ad hoc reparatiewerkzaamheden. Een mooie kans als je jezelf graag wilt ontwikkelen.

Je werkt op meerdere locaties in Nederland. Hierdoor heb je wel het avontuur van wisselende werkzaamheden en omgevingen, maar ben je in het weekend thuis.

 

Functie-eisen

– MBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Constructiewerker of vergelijkbaar, door opleiding en/of ervaring verkregen;
– Relevante ervaring in de machinebouw en/of constructiebouw door stages of enkele jaren werkervaring;
– 0 tot 3 jaar ervaring;
– Je kunt 1 of meerdere disciplines: Laswerk verrichten, Assembleren en Monteren;
– Bereid om consignatiediensten te draaien in avonduren en in de weekenden;
– VCA certificaat (pré), dient behaald te worden;
– Ordentelijk, Flexibel, Gedreven en Communicatief;

Persoonskenmerken
Je bent een gedreven persoonlijkheid die voldoening haalt uit het behalen van een positief resultaat. Je bent niet bang om in het onbekende te duiken en pakt graag door. Je leert graag nieuwe vaardigheden en wilt jezelf verbeteren, hierbij maak je bijvoorbeeld gebruik van de kennis van anderen. Je vindt het prettig om in teamverband te werken, maar vind het ook interessant om zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen/hebben.

 

Arbeidsvoorwaarden

Banzo Engineering maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar technisch vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate wordt gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen.

Uiteraard is er sprake van een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Standplaats

Landelijk

 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatie naar rjonker@speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714).

Banzo en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemene informatie


Opdrachtgever: Banzo
Standplaats: Landelijk
Functie: Junior Monteur

SOLLICITEER DIRECT

Deel deze vacature