Mechanical Engineer – Banzo (Hoogeveen)

Organisatie

Banzo Engineering is een dynamisch, onafhankelijk en toonaangevend bedrijf dat is gespecialiseerd in het engineeren, installeren en onderhouden van transportinstallaties, op- en overslagsystemen en scheidingsinstallaties voor huis-, bouw- en sloopafval.

De organisatie is de laatste jaren stabiel gegroeid door innovatief en flexibel in te spelen op specifieke vraagstukken van de klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hierbij voorop. Banzo beschikt in Hoogeveen over een modern bedrijfspand met een kantoor en werkplaats. Vanuit hier wordt er verder gebouwd aan mooie projecten en een krachtige organisatie. Ter versterking van het team is er nu concreet plek voor een Mechanical Engineer.

Bezoek de website voor meer informatie en opgeleverde en actuele projecten: www.banzo.nl

 

Functieomschrijving

Als Mechanical Engineer heb je een uitdagende en verantwoordelijke functie. Je kunt goed overleggen met mede engineers en de werkplaats. Je werkt aan nieuwbouw projecten van afvalverwerkingsinstallaties, hierbij gaat het om opdrachten waarbij een complete fabriek geleverd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het 3d en 2d uitwerken van allerlei klant specifieke onderdelen. Afhankelijk van jouw vaardigheden wordt bepaald, welke werkzaamheden je kunt oppakken. Waarbij er voldoende ruimte is voor doorgroei.

Een interessante vacature voor iemand die houdt van doorpakken, maar altijd kwaliteit wil leveren.

 

 

Functie-eisen

– HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Autotechniek of vergelijkbaar, door opleiding en/of ervaring verkregen;
– Afgeronde HBO opleiding en/of MBO met een aantal jaren ervaring;
– Ervaring in 3d CAD, bij voorkeur Inventor;
– VCA certificaat (pré);
– Ordentelijk, Flexibel, Gedreven en Communicatief.

Persoonskenmerken
Je bent een gedreven persoonlijkheid die voldoening haalt uit het behalen van een positief resultaat. Je vindt het interessant om in projecten te werken en kunt goed omgaan met deadlines. Je houdt overzicht en bent goed in staat je eigen planning te maken en beheren. Je bent een echte pragmaticus; creatief, praktisch en oplossingsgericht. Je leert graag nieuwe vaardigheden en wilt jezelf verbeteren, hierbij maak je bijvoorbeeld gebruik van de kennis van anderen. Je vindt het prettig om in teamverband te werken, maar vind het ook interessant om zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen/hebben.

 

Arbeidsvoorwaarden

Banzo Engineering maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar technisch vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate wordt gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen.

Uiteraard is er sprake van een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Standplaats

Hoogeveen

 

Over de sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatie naar rjonker@speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714).

Banzo en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemene informatie


Opdrachtgever: Banzo
Standplaats: Hoogeveen
Functie: Mechanical Engineer
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature