Over SPEQTR

Wat ons bijzonder maakt

De bedoeling van arbeidsbemiddeling is mensen het verschil laten maken voor bedrijven. Bij ons gaat het niet over kengetallen, maar om het werk van professionals en het succes van ondernemerschap. Over uitdagingen en op de juiste plek zitten. Het gaat over jou.

 

Bij SPEQTR is recruitment nooit een schaalbaar model. Wij geloven in betrokken en toegankelijke relaties, waarbij we op hoog niveau samenwerken. Doorvragen, doorgronden én elkaar vertrouwen. Dan kun je duurzaam succesvol zijn, vanuit een eerlijke verstandhouding. Dan kom je niet alleen écht een stap verder, het brengt arbeidsbemiddeling bij de kern. Verbindend en doeltreffend.

Arbeidsbemiddeling moet beter; wij voelen ons uitgedaagd

 

De maakindustrie in Nederland is volop in beweging. Levertijden worden korter en marges staan onder druk. Daardoor worden producten gestandaardiseerd en werkprocessen geautomatiseerd. De inzet van de juiste mensen is cruciaal. Mensen die klaar staan als het erop aankomt.


Het is onze overtuiging dat arbeidsbemiddeling vaak inefficiënt werkt. De vorm van tewerkstelling is leidend in plaats van dienend, waardoor processen onnodig duur worden en de kwaliteit te wensen over laat. SPEQTR maakt geen misbruik van de schaarste in de markt en laat de quick win voor wat deze is. Wij kijken naar de lange termijn en willen bouwen aan duurzame relaties. Principieel. Dan heeft recruitment pas toegevoegde waarde. We geloven bovendien dat alleen op deze manier kwalitatieve arbeid betaalbaar blijft in Nederland.

De urgentie die het heeft voor jou

We zijn gespecialiseerd. In één branche. We willen onze aandacht niet verdelen en maken keuzes; meer focus is meer toegevoegde waarde. We weten waar het over gaat, we werken al jarenlang succesvol met technisch specialisten in de maakindustrie en met ondernemers en bedrijven. We voelen de noodzaak van het personeelsvraagstuk.

 

Wij geven werk de urgentie die het heeft voor jou. Wij dagen je uit om de waarde van betrouwbaarheid en betrokkenheid in recruitment te gaan inzien.

SPEQTR Recruitment

Wij werven en selecteren technisch specialisten voor bedrijven in de maakindustrie. Verbind je met ons sterke netwerk van opdrachtgevers en specialisten.

Voor opdrachtgevers

SPEQTR Professionals

Onze oplossing bij kennis- en capaciteitsproblemen op het gebied van engineering en projectbegeleiding in de maakindustrie, voor de invulling van tijdelijke functies.

Jouw Carrière

SPEQTR Associate partners

Met onze associates werken we zelfstandig aan engineeringsprojecten. Voor interim-opdrachten en het aanbesteden van engineeringsvraagstukken.

Neem contact op