Projectbegeleider / Werkvoorbereider – Hytrans Systems (Lemmer)

Organisatie

Hytrans Systems uit Lemmer is een zelfstandige onderneming die succesvol is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige watervoorzieningssysteem systemen. De innovatieve en kwalitatieve producten worden verkocht aan hulpdiensten en industrieën over de hele wereld. Bij Hytrans werken circa 55 gekwalificeerde engineers en vakmensen in een nuchtere en informele organisatie. Het bedrijf bezit verschillende patenten en heeft de missie om een langdurige relaties met zijn klanten te ontwikkelen om een probleemloze werking van zijn producten te garanderen.

De mobiele HFS®-systemen (Hytrans Fire System) voor het verpompen van zeer grote hoeveelheden (blus)water over grote afstand worden vooral geleverd aan de petrochemische industrie en overheden, maar worden ook ingezet voor (voorkomen van) overstromingen en koeling. Wanneer Hytrans-producten worden ingezet, vraagt het incident in de meeste gevallen om producten met een hoge capaciteit en duurzame producten die werken, ongeacht de omstandigheden en de locatie.

Momenteel is er plek voor een enthousiaste en gedreven Projectbegeleider/Werkvoorbereider.

 

Functieomschrijving

Als Projectbegeleider/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de verschillende werkzaamheden van de projecten die onder jouw hoede vallen. Je hebt meerdere projecten tegelijkertijd in portefeuille. De projectleider is (mede) verantwoordelijk voor het leveren van de producten volgens vooraf vastgestelde specificaties. Je functie is gericht op het realiseren van een zo optimaal mogelijk verloop van de werkzaamheden. Je verzorgt de planning, coördinatie en controle (o.a. financieel, kwaliteit) van de projecten en stuurt aan om tijdige oplevering te realiseren. Je hebt zodoende veel communicatie met de verschillende personen. Opgesomde werkzaamheden die hieruit voortvloeien zijn o.a.:

– Het maken van een goede projectplanning, waarbij rekening is gehouden met prioriteiten en eventueel gewijzigde omstandigheden;
– Het coördineren van een efficiënte inzet van middelen en arbeidskrachten;
– Bewaken van de financiële budgetten en projectuitvoering/oplevering binnen de gestelde deadlines;
– Het verwerken van projectgegevens voor een goede projectdocumentatie.

Een interessante functie voor een echte regelaar die het mooi vindt om uitdagende projecten tot een goed einde te brengen.

 

 

Functie-eisen

– HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar, door opleiding en/of ervaring verkregen;
– Bij voorkeur enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of projectcoördinator in de machinebouw;
– Je bent assertief en communicatief sterk;
– Goed in het maken van planningen en de bewaking hiervan;
– Je bent bereid waar nodig aanvullende cursussen en trainingen te volgen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Hytrans Systems biedt een leuke, gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid binnen een informele organisatie.

Uiteraard krijg je een passend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantie- en 13 Atv-dagen, vakantiegeld en een extra variabele beloning.

 

Standplaats

Lemmer

 

Over de sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Stuur dan je CV en motivatie naar rjonker@speqtr.nl of neem contact op met Ralph Jonker (06-27167714).

Hytrans Systems en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Algemene informatie


Opdrachtgever: Hytrans Systems
Standplaats: Lemmer
Functie: Projectbegeleider/Werkvoorbereider
 
SOLLICITEER DIRECT
 

Deel deze vacature