Voor Opdrachtgevers

Verbind met ons sterke netwerk van specialisten

SPEQTR maakt verbinding tussen professionals en bedrijven. Onze dienstverlening bestaat uit werving en selectie voor de invulling van vaste functies en projectondersteuning voor de tijdelijke behoefte aan kennis en capaciteit.

We maken het verschil aan tafel

We zijn open en eerlijk. Want zo zijn we, principieel. Als wij denken dat het niet past, hoor je dat van ons. En we merken dat als dit het vertrekpunt is in onze relaties met professionals en bedrijven, er een vertrouwensrelatie ontstaat en we voor elkaar betekenisvol kunnen zijn. We maken om deze reden aan tafel het verschil.

Oprechte interesse en gespecialiseerd in kennis

We zijn gespecialiseerd. In één branche. We willen onze aandacht niet verdelen en maken keuzes; meer focus is meer toegevoegde waarde. We weten waar het over gaat, we werken al jarenlang succesvol met technisch specialisten in de maakindustrie en met ondernemers en bedrijven. We voelen de noodzaak van het personeelsvraagstuk.

Samenwerken op basis van vertrouwen

Bij SPEQTR is recruitment nooit een schaalbaar model. Wij geloven in betrokken en betrouwbare relaties, waarbij we op hoog niveau samenwerken. Doorvragen, doorgronden én elkaar vertrouwen. Eén op één. De basis is het aangaan van lange termijn relaties met opdrachtgevers en professionals. We leggen de lat voor onszelf hoog. Het gaat bij ons niet om kengetallen, maar om mensen en wat voor hen belangrijk is.

Onze oplossingen

SPEQTR Recruitment

Deze dienstverlening richt zich op de werving en selectie van technisch specialisten waarbij je als opdrachtgever het doel hebt om je structurele kennis en capaciteit uit te breiden. Dit kan door professionals direct bij je in dienst te laten treden of door een overname na een van te voren afgesproken periode. Bij ons is de vorm van de tewerkstelling ondergeschikt aan het doel; wij willen mensen het verschil zien maken voor bedrijven.

 

Als opdrachtgever kies je zelf voor de manier waarop:

 • Werving en selectie op basis van exclusiviteit
  • Direct bij u in dienst
  • Overname na een afgesproken periode
 • Werving en selectie zonder exclusiviteit
  • Direct bij u in dienst
  • Overname na een afgesproken periode

 

Bij voorkeur werkt SPEQTR op basis van exclusiviteit, maar altijd volgens het principe van No Cure – No Pay. We geloven in samenwerken, omdat we dat allebei echt willen. We werken dan ook niet met lange termijn overeenkomsten. Wel hanteren we heldere en transparante voorwaarden. Wil je weten welke? Neem dan contact met ons op.

SPEQTR Professionals

Juist bij tijdelijke invulling van functies is het belangrijk dat het direct klopt. Wij helpen bij kennis- en capaciteitsproblemen op het gebied van engineering en projectbegeleiding. Met SPEQTR Professionals maken we gebruik van ons eigen opgebouwde projectteam. Deze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd om onze opdrachtgevers te helpen bij het behalen van de gestelde doelen.

 

Onze Professionals zijn in te zetten om onder andere te ondersteunen bij:

 • De uitvoering van de order-engineering;
 • Het bedenken van oplossingen voor de ontwikkeling;
 • Management en begeleiding van technische projecten;
 • Geven van advies en het uitvoeren van specialistische implementaties.

SPEQTR Associate Partners

Door de jaren heen hebben we een sterk netwerk van zelfstandige professionals opgebouwd. Deze zelfstandige professionals noemen we SPEQTR Associate Partners. Vakspecialisten die flexibel inzetbaar zijn. Ze zijn deskundig in zijn of haar vakgebied en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. SPEQTR onderhoudt een groot en kwalitatief netwerk. We staan voortdurend in contact, zodat we snel kunnen acteren op de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

 

Het is aantrekkelijk om een SPEQTR Asscociate Partner in te schakelen als je op zoek bent naar:

 • Extra capaciteit voor parttime en/of (zeer) korte periodes;
 • Je naast inlenen ook werk wilt uitbesteden, bijvoorbeeld op vaste prijs;
 • Er tijdelijke behoefte is binnen een echt specialisme/niche kennis;
 • Je net als SPEQTR gelooft in de kracht van gezamenlijk ondernemerschap.
We werken o.a. met en voor:

Beschikbare kandidaten

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van beschikbare kandidaten.

Schrijf je in

Vacature melden

Stuur ons je vacature en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stuur ons je vacature

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij reageren zo snel mogelijk.

Neem contact op